Всички знаем, че закуската е най-важното хранене за деня. За жалост, в

...
Всички знаем, че закуската е най-важното хранене за деня. За жалост, в
Коментари Харесай

5 здравословни закуски, с които да контролирате апетита си през деня

Всички знаем, че закуската е най-важното хранене за деня. За жал, в нашето забързано ежедневие често забравяме да закусим и караме стомаха ни да страда, а ние самите да не се усещаме отпочинали и заредени с сила.

Ето за какво е редно да закусим, само че не с какво да е, а с храна, която е подобаваща за това време за деня. Тази храна би трябвало да не е тежка и да ни накара да станем мързеливи, а да е лека, само че и питателна.

Закуската трябва да е такава, която ще ни зареди с тонус и сила , най-малко за идните няколко часа, а за какво не и за целия ден, с цел да можем да сме в оптимално и дейно положение на работното място.

Храните, които можем да хапваме за закуска, са доста и най-различни по тип и хранителна стойност, само че постоянно ние избираме да хапнем мазна баничка с боза, вместо нещо, което можем да си създадем вкъщи.

Затова през днешния ден ви предлагаме няколко ексцентрични закуски, които за сметка на това са здравословни, с положителни хранителни стойности и толкоз питателни, че няма да се сетите, че сте гладни:
 5 закуски, които ще управляват апетита ви денем  5 закуски, които ще управляват апетита ви денем  5 закуски, които ще управляват апетита ви денем  5 закуски, които ще управляват апетита ви денем
 рожден ден Edna.bg

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР